G. L. Boué: Mit rejt a jövő? Rafols Mária élete és jövendölései PPEK szám: 915

Csodás dolgokról beszélnek e könyv sorai. Különös erő lüktetését érezzük bennük, mely megráz, hatalmába kerít, gondolkodóba ejt … Rafols Mária anyának, a Szent Annáról nevezett spanyol irgalmas-nővérek társasága alapítójának jövendöléseiről szól, melyeket mintegy száz évvel lejegyzésük után találtak meg. Több jövendölése már be is teljesült, mások csak ezután fognak megtörténni.
De e titokzatos történéseken át az elmélyedő lélek előtt tündöklő fényben ragyog fel a legtitokzatosabb, legmélyebb, a megfoghatatlan tény: az Úr Jézus Szívének irgalmas szeretete az emberek iránt.
Megrendítő, könnyekig megható az Úr Szívének szinte megérthetetlen igyekezete, amint önmagát feledve felhasznál minden eszközt, hogy megmentse az ellene lázadó, vesztébe rohanó bűnös emberiséget.
E könyvbe foglalt események, egyéni kinyilatkoztatások, jövendölések is végtelen irgalmas, szeretettől lángoló Szívének megnyilatkozásai. Kérve, bíztatva, fenyegetve rá akarja bírni a nyomorúságok, szenvedések özönvizében fuldokló modern embert, hogy lépjen be a biztos menedék nyitott ajtaján – előtte áll a mentőbárka: Jézus Krisztus Isten-emberi végtelen irgalmas és végtelen hatalmas Szíve.

Kattintson letöltésre a "PDF", "DOC", "EPUB" vagy "MOBI" szavakra vagy a fájl nevére!
   Formátum       Méret (byte)    Fájlnév   
PDF 972.191 Boue_Mit_rejt_a_jovo_1.pdf
DOC 634.368 Boue_Mit_rejt_a_jovo_1.doc
EPUB 261.337 Boue_Mit_rejt_a_jovo_1.epub
MOBI 545.632 Boue_Mit_rejt_a_jovo_1.mobi