Boldog Faustina Kowalska nővér: Napló (Az Isteni Irgalmasság üzenete) PPEK szám: 72

Fausztina nővér Napló-ja az egyetemes katolikus misztika különleges értéket képviselő dokumentuma. Az egyszerű, mindössze két és fél osztályt végzett nővér szavai, gondolatainak mélysége Isten akaratából nem csupán olvasási élményt nyújt, de az Isteni Irgalmasság üzenete új lendületet adhat keresztényi életünknek is. II. János Pál pápa így szólt Faustina nővér boldoggáavatásakor 1993-ban:
„Köszöntelek téged, Fausztina nővér. Mától az Egyház boldognak hisz téged, különösképpen is lengyel és litván földön. Ó, Fausztina, mennyire csodálatraméltó volt a te utad! Vajon lehet nem gondolni arra, hogy éppen téged – a mazowiecki lengyel nép szegény és egyszerű leányát – választott ki Krisztus, hogy eszükbe juttassa az embereknek az Isten Irgalmasságának nagy titkát... Ez a titok prófétai kiáltássá lett a világhoz, Európához...
Magasztaljuk Istent nagy műveiért, melyeket a nővér lelkében végbevitt, és állandóan végbevisz az emberi lelkekben, melyek a boldog nővér tanúságának és szózatának köszönhetően fedezik fel az Isten Irgalmasságának végtelen mélységeit.”

Kattintson letöltésre a "PDF", "DOC", "EPUB" vagy "MOBI" szavakra vagy a fájl nevére!
   Formátum       Méret (byte)    Fájlnév   
PDF 7.220.850 Faustyna_Kowalska_Naplo_Az_Isteni_Irgalmassag_uzenete_1.pdf
DOC 7.665.664 Faustyna_Kowalska_Naplo_Az_Isteni_Irgalmassag_uzenete_1.doc
EPUB 3.516.303 Faustyna_Kowalska_Naplo_Az_Isteni_Irgalmassag_uzenete_1.epub
MOBI 6.289.476 Faustyna_Kowalska_Naplo_Az_Isteni_Irgalmassag_uzenete_1.mobi