C. Barthas: Élt egyszer Fatimában három kisgyermek PPEK szám: 404

Élt egyszer... három kisgyerek. Olyanok voltak ők is, mint a többi gyermek. Az egyetlen különbség csak az volt, hogy mindennap elmondták a rózsafüzért. Hárman voltak: Jacinta, Ferenc és Lucia. Jacinta a legkisebb: még csak 7 éves: Lucia a legidősebb: már 10 éves; Ferenc pedig 9. Kis pásztorgyerek mind a három, reggeltől estig csak a nyájat őrizték Portugália egy szegényes kis hegyi falujában.
Ennek a három pásztorgyereknek jelent meg a Szűzanya 1917-ben, és adta át „titkait”. Elárasztotta a Földet a kegyelem csodálatos sugárzása. Ez a történet akár a legszebb tündérmese, és mégis olyan igaz, mintha csak ma történt volna az egész. A történetből nagyszerű dolgokat tanulhatunk tőlük: hogyan kell szeretni a Jó Istent és a Boldogságos Szüzet; hogyan kell hősiesen elviselni az élet minden baját, hogyan lehet megmenteni földi hazánkat, de ugyanakkor az örök, égi hazát is elnyerni.

Kattintson a file nevére, hogy letöltse azt!
Név Méret (byte) Magyarázat
barths01.hlp 688.744 A könyv „súgó” (vagy „help”) file változata. Miután átmásolta ezt a file-t a saját személyi számítógépére, indítsa el (pl. kétszeri rákattintással), és máris olvashatja és felhasználhatja a könyvet elektronikusan.
barths01.ico 766 A „help” file-hoz tartozó ikon file.
barths01.txt 373.683 A könyv „text” file változata. Formálatlan file, amely bármilyen szövegszerkesztőbe betölthető.