Josemaría Escrivá: Út PPEK szám: 237

„Baráti, testvéri, atyai tanács... mely megjavítja éltedet, gondolkodóba ejt és felráz – és a szeretet és imádság útjára térsz”. Ezekkel a szavakkal mutatkozott be a szerző, az Opus Dei szervezet megalapítója, midőn jelen lélekvizsgálat könyvét, – mely azóta világhírűvé vált – a közönségnek ajánlotta.
Az „Út” hosszú évek lelkipásztori tapasztalatának terméke, elmélkedésre szánt gondolatok sorozata. Mélységes emberiesség és lelkiség útján arra buzdítja az olvasót, hogy a mindennapi élet eseményeiben a természetfelettit keresse. A könyv közvetlensége és bizalmas hangja az olvasót felszólítja, hogy tartson lelkiismeret- vizsgálatot, ismerje meg önmagát – az ebből fakadó béke, öröm és áldozatkészség imádságos lelkülethez vezetnek. Az istengyermekség gondolata hatja át ennek a könyvnek minden lapját és csodálatos egységet alkotva megadja a mai embernek a feleletet aggodalmas kérdéseire.

Kattintson a file nevére, hogy letöltse azt!
Név Méret (byte) Magyarázat
escriv01.hlp 233.538 A könyv „súgó” (vagy „help”) file változata. Miután átmásolta ezt a file-t a saját személyi számítógépére, indítsa el (pl. kétszeri rákattintással), és máris olvashatja és felhasználhatja a könyvet elektronikusan.
escriv01.ico 766 A „help” file-hoz tartozó ikon file.
escriv01.txt 246.658 A könyv „text” file változata. Formálatlan file, amely bármilyen szövegszerkesztőbe betölthető.