Monica Seeley: A vakcinák és a magzati szövetekkel végzett kutatások sötét világa PPEK szám: 1134

A vakcinaipar régóta nyugtalanító kapcsolatban áll az abortusziparral, és ez a kapcsolat ma is szorosan fennáll. Ez a kétrészes esszé a vakcinagyártás, az eugenika mozgalom és az abortuszipar bonyolult és gyakran hátborzongató – tudományos, történelmi és egyéb vonatkozású – kapcsolatáról szól.

„Még élô magzatokból eltávolított szöveteket használnak az oltóanyag fejlesztésben. ... Ezeket a gyerekeket császármetszéssel hozzák világra. Az újszülöttek még élnek, dobog a szívük, amikor a kutatók kezdik eltávolítani testükbôl a szöveteket. Nem alkalmaznak fájdalomcsillapítót, mert az használhatatlanná tenné a szöveteket, amelyekre a kutatóknak szükségük van. Tehát vágják a szöveteket, mialatt a magzat még életben van, és szörnyû fájdalmai vannak... ez az egészet még szadistábbá teszi.” Ebbôl az állításból indul ki a szerzô, és utána saját kutatásaira támaszkodva fedi fel annak valódiságát és az azt körülvevô hátborzongató részleteket. Röviden: ami folyik az abortusziparban, az gyermekgyilkosság, vagy még rosszabb: élve boncolás. Az a kevés, ami errôl nyilvánosságra kerül, eufemizmussal palástolja el azt a brutalitást, ami történik.

Sajnos nagyon sok katolikus is félresöpri azt az állítást, hogy a gyerekeket élve darabolják fel. Ha ez igaz, akkor könnyen felborulhat erkölcsi normáink érzékeny egyensúlya. Végül is, mindent szépen elrendeztünk úgy, hogy megnyugtató legyen és a lelkiismeretünk is elfogadja. Az itt olvasható állítások viszont jól dokumentáltak, hivatalos adatokkal alátámasztottak és nem feltételezéseken vagy homályos pletykákon alapulnak. Érthetetlen, hogy ezek a tények miért nem váltak szélesebb körben ismertté, még azok között sem, akik lelkes életpártiak és egyébként jól informáltak.

Ez az esszé bizonyára sokak szemét fel fogja nyitni.

Kattintson letöltésre a "PDF", "DOC", "EPUB" vagy "MOBI" szavakra vagy a fájl nevére!
   Formátum       Méret (byte)    Fájlnév   
PDF 1.053.024 Monica_Seeley_A_vakcinak_es_a_magzati_szovetekkel_vegzett_kutatasok_sotet_vilaga_1.pdf
DOC 477.184 Monica_Seeley_A_vakcinak_es_a_magzati_szovetekkel_vegzett_kutatasok_sotet_vilaga_1.doc
EPUB 247.102 Monica_Seeley_A_vakcinak_es_a_magzati_szovetekkel_vegzett_kutatasok_sotet_vilaga_1.epub
MOBI 195.317 Monica_Seeley_A_vakcinak_es_a_magzati_szovetekkel_vegzett_kutatasok_sotet_vilaga_1.mobi